logotyp - Länk till startsidan
länk till vår instagram-profil länk till vår youtube-sida

Tjänster / Möbelsnickeri

Möbeltillverkning

Vi tillverkar, renoverar och underhåller möbler i trä. Vi har ingen serieproduktion. Vi tillverkar endast möbler på beställning. Det tar lite längre tid och kostar lite mer. Fördelen är att de blir helt enligt dina drömmar och önskemål! Vi lägger stort fokus på kvalitet & funktion och lämnar inget åt slumpen!

Hållbar design

Vi brinner för hållbar design. Vi snickrar med gedigna trämaterial & traditionella metoder som lovar kvalitet och hållbarhet. Vi har högre ambitioner än billiga, anonyma och massproducerade möbler.

Kreativt skapande

Vi förverkligar dina kreativa idéer och drömmar om personliga möbler. Hör av dig med din idé, så hjälper vi dig med utformning, materialval, ytbehandling och övriga detaljer. Vi snickrar efter dina önskemål!

Galleri - Möbler

Hitta inspiration i vårt galleri!

Ytbehandling

Vi kan erbjuda ytbehandling med hårdvaxolja, klarlack samt valfri NCS/RAL-Kulör på alla möbler vi tillverkar.

För massivt ädelträ rekommenderar vi i många fall hårdvaxolja. Vi har lång erfarenhet av hårdvaxolja som visat sig var överlägsen andra oljor i slitslyrka, hållbarhet & enkelt underhåll. När regelbundet underhåll inte är möjligt blir klarlack det självklara valet.

Förfrågningar & beställning

  1. Kontakta oss med din idé om en möbel du vill förverkliga. Det kan vara en färdig design med ritning och mått, eller bara några första tankar. Hämta gärna inspiration från vårat galleri.
  2. Vi går vidare med din idé, antingen hjälper vi dig med formgivning, design och funktion. Eller så går vi direkt på materialval, prisalternativ och andra detaljer.
  3. Vi tillverkar nu din möbel precis som du vill ha den!
  4. Vi meddelar när möbeln står färdig för dig att hämtas hos oss i Holmsund, Umeå.

Renovering & underhåll

Eftersom vi lägger stor vikt på hållbarhet erbjuder vi även reparationer, ytbehandling & underhåll av möbler. Istället för att slänga dina trogna möbler kan vi hjälpa dig att renovera, laga och underhålla dom till nyskick. Vi slipar och ytbehandlar alla typer av matbord, bord & bordsskivor. Vi limmar om dina rangliga pinnstolar så att de tål att gungas på bra många år till!

Vi utmanar slit-och-släng-mentaliteten som finns idag. Gör det du också!

Om du vill försöka själv, t.ex. ytbehandla dina bänkskivor i köket så kan du ta hjälp av våra Guider, tips & råd!