logotyp - Länk till startsidan
länk till vår instagram-profil länk till vår youtube-sida

Om oss

Vi utformar, tillverkar och renoverar möbler och inredningar i trä. Vi snickrar med gedigna trämaterial som lovar kvalitet och hållbarhet. Vi kan hjälpa dig som har högre ambitioner än billiga, anonyma och massproducerade slit-och-släng-produkter. Vi är ditt lokala finsnickeri i Holmsund, Umeå! Hitta till oss!

Möbelsnickare

Umeå Träteknik & Inredning drivs av mig, Oskar Holmlund. Jag är utbildad möbelsnickare med en treårig utbildning i möbelsnickeri och maskinsnickeri med inriktning mot möbler & inredning. Jag har många års erfarenhet av finsnickeri, inredningssnickeri, möbelsnickeri och detaljsnickeri. Min passion att skapa i, forma och bearbeta trä grundar sig i mitt tidiga intresse och fallenhet för snickeri. Jag drivs av utmaningen att hitta lösningar utifrån kundens önskemål, behov och förutsättningar.

"Jag får ofta frågorna: 'Vad blir bäst? Vad tycker du?` Svaren utgår ifrån just den kunden, den bokhyllan, i det huset, i det rummet."

Möbelsnickare Oskar Holmlund

Telefon: 070 2677583

E-post: oskar[at]umeatrateknik.se

Besöksadress: Stenhuggaregatan 2A, 91335 Holmsund

Affärsidé

Vi vill utmana slit-och-släng-mentaliteten hos anonyma massproducerade möbler & inredningslösningar och istället gå i bräschen för en design med högre ambitioner. Vi vill återupprätta långvariga relationer till de möbler och den inredning vi omger oss med. Vi vill vara det personliga alternativet, med plats för kreativa drömmar.

Hållbart Skogsbruk

Storskaligt skogsbruk är tyvärr en nödvändighet för att det ska bli ekonomiskt hållbart att driva ett snickeri idag. Vi drar gränsen vid skogsbruk som inte drivs enligt PEFC- och FSC-standard. Vår leverantör av trävaror är certifierade enligt PEFC- och FSC- standard. Certifieringarna säkerställer att trävarorna kommer från skogsbruk som regleras och sköts utifrån Ekonomisk, Ekologisk och Social hållbarhet.

Läs mer om hållbart skogsbruk på Svenska PEFC:s Hemsida

Hållbar Design

Vi brinner för hållbar design. Vi snickrar med gedigna trämaterial & traditionella metoder som lovar kvalitet och hållbarhet.

Hållbara Material