logotyp - Länk till startsidan
länk till vår instagram-profil länk till vår youtube-sida

Tjänster / Inredning

Specialtillverkning

Vi hjälper företag och privatpersoner med finsnickerier, inredningssnickerier och detaljsnickerier. Vi måttanpassar, specialtillverkar och platsbygger inredningar som t.ex. bokhyllor, garderober, diskar, kök m.m. enligt dina önskemål. Styckestillverkning och mindre serier. Vi arbetar i de flesta material & ytbeläggningar. Vi erbjuder självklart montering av allt vi tillverkar!

Hållbar design

Vi brinner för hållbar design. Vi snickrar med gedigna trämaterial & traditionella metoder som lovar kvalitet och hållbarhet. Vi har högre ambitioner än billiga, anonyma och massproducerade inredningar.

Kreativt skapande

Vi förverkligar dina kreativa idéer och drömmar om personliga inredningar. Hör av dig med din idé, så hjälper vi dig med utformning, materialval, ytbehandling och övriga detaljer. Vi snickrar efter dina önskemål!

Finsnickeri & montage

Vi utför finsnickeriarbeten hemma hos dig. Våra kunskaper inom möbel- och inredningssnickeri säkerställer noggrant utförda arbeten, med perfekta slutresultat. Vi slutför dina påbörjade projekt & fixar guldkantet som höjer slutresultatet. Smarta och snygga lösningar i helhet och på detaljnivå.