logotyp - Länk till startsidan
länk till vår instagram-profil länk till vår youtube-sida

Tjänster / Möbelsnickeri / Fönsterrenovering

Vi renoverar dina gamla trasiga eller ruttna fönsterbågar & fönsterkarmar. Det ser ofta värre ut än det faktiskt är! Vi avlägsnar trasigt & ruttet trä och ersätter det med nytt kvalitetsvirke. Allt trä som är friskt sparas! Fönsterbågarna & fönsterkarmarna blir därefter redo för oljning & målning med lite lätt skrapning & slipning som du enkelt kan göra själv. För närvarande erbjuder vi tyvärr EJ kittning & målningsarbeten!

Har du gamla fönsterbågar är det troligt att de är tillverkade av absolut bästa virkeskvalité! Det bästa man kan göra med gamla fönster är således att laga dem. Släng inte dina gamla fönsterbågar! Om du ändå planerar att köpa nya fönster bör du ta dig tid att försöka sälja de gamla till någon som har tid och energi att renovera dom. Dagens träfönster tillverkas med trä som håller betydligt lägre kvalité!

Låter "underhållsfritt" lockande? Sanningen är att det är lite för bra för att vara sant! "Underhållsfria" fönster har en begränsad livslängd som inte går att påverka. När "underhållsfria" fönster fallerar så finns ingen möjlighet till renovering.

Vi utmanar slit-och-släng-mentaliteten som finns idag. Gör det du också!

Skicka din förfrågan här

Galleri - Fönsterrenovering

Renovering av ruttna bågar

Ruttna fönsterbågar Lagning av ruttna fönsterbågar Liming av fönsterbågar Nylimmad fönsterbåge Nyrenoverad fönsterbåga

Nytillverkning av fönsterkarm efter rutten förlaga

nytillverkad fönsterkarm

Renovering av ruttna bågar

nytt trä på rutten fönsterbåge nytt trä på rutten fönsterbåge nytt trä på rutten fönsterbåge nytt trä på rutten fönsterbåge renoverade fönsterbågar renoverade fönsterbågar

Renovering av ruttna bågar

Renovering av ruttna fönsterkarmar

fönsterkarm med friskt virke ruttna fönsterkarmar Nyrenoverade fönsterkarmar

Renovering av fasta fönster

renovering av fasta fönster byte av trä på fasta fönster