logotyp - Länk till startsidan
länk till vår instagram-profil länk till vår youtube-sida

Galleri / Inredning / Bokhyllor

Här visas några av de bokhyllor som vi har tillverkat efter kunders önskemål. Alla bokhyllor är måttanpassade och specialbeställda. Vissa är tillverkade i verkstad medans andra är platsbyggda direkt hemma hos kund.

Bokhylla - December 2019

Måttanpassad och platsbyggd bokhylla. Bänkförvaring med ramluckor. Lackad för att matcha kulör på väggarna. Krönlist i samma stil som trapplisten i taket.

Material: Stark MDF-lamell

Träslag: -

Ytbehandling: Lack, NCS-2102-Y26R

Bokhylla med Rottingdörrar - Juni 2019

Måttanpassad och platsbyggd bokhylla av låg bänkmodell. Ramdörrar med rottingväv. Semidold förvaring av böcker. Lätt och luftigt intryck tack vare rottingväven. Lackerad NCS-0500-N.

Material: MDF-lamell, Rottingväv.

Träslag: -

Ytbehandling: Lack, NCS-0500N

Bokhylla med förvaring - november 2018

Måttanpassad och platsbyggd bokhylla med bänkskåp för dold förvaring. Hyllan är tillverkad av stark lamellskiva. Hyllplanen tål därmed belastning av tunga böcker under lång tid utan att bågna/böja sig. Lackerad i egen kulör.

Material: MDF-lamell

Träslag: -

Ytbehandling: Lack, NCS-kulör

Bokhylla med förvaring - juli 2017

Måttanpassad & platsbyggd bokhylla med bänkskåp för dold förvaring. Hyllan är tillverkad av stark lamellskiva. Hyllplanen tål tung belastning av böcker under lång tid utan att bågna/böja sig.

Material: Fanerad MDF-Lamell

Träslag: Körsbär

Ytbehandling: Hårdvaxolja

Timelapse av monteringen av hyllan här nedan!

Acceptera marknadsföring-cookies för att se denna video.

Bokhylla med förvaring - januari 2016

Måttanpassad och inbyggd bokhylla, med goda förvaringsmöjliheter med både lådor och luckor. Här utnyttjas en svårmöblerad nisch till smart och snygg förvaring. Tillverkad av vitt laminat, med innerlådor av oljad björkplywood. Handtagslösa lådor och luckor med dämpning.

Material: Spånskiva-Laminat, Plywood

Träslag: Björk

Ytbehandling: Hårdvaxolja

Bokhylla - augusti 2015

Måttanpassad och platsbyggd bokhylla med två olika djup. Hyllan täcker en hel vägg från golv till tak inbyggd med taklist och golvsockel samt inbyggd dörröppning. Tillverkad av vitlackad mdf.

Material: MDF

Träslag: -

Ytbehandling: Vitlack

Bokhylla