logotyp - Länk till startsidan
länk till vår instagram-profil länk till vår youtube-sida

Tjänster / Möbelsnickeri / Stolslimning

Vi limmar stolar i alla varianter oavsett skick och ålder på Stenhuggaregatan 2A i Holmsund, Umeå. Om stolen har en trasig detalj/pinne som inte går att laga tillverkar vi en ny och ersätter den trasiga.

Alla stolar behöver limmas om någon gång under sin livstid. Det beror på att limmet har en begränsad livslängd. När detta sker beror på stolens utformning, användning och hantering samt vilket lim som har använts.

Dom allra flesta stolarna kan räddas! (om priset inte har betydelse...) Ofta ser det värre ut än det är. Om stolen däremot har limmats om tidigare på fel sätt och/eller med fel lim kan det bli svårt för oss att laga den till ett rimligt pris! Vi gör alltid en bedömning av alla stolar vi ska limma.

Priser & förfrågningar

Normalt kostar 4st pinnstolar ca 600-700kr/st att limma (2400-2800kr totalt). Enstaka stolar blir såklart dyrare och kostar normalt 850-950kr. Allt beror på stolens utfomning/konstruktion & skick samt vilket lim den limmats med.

  1. Skicka en prisförfrågan med bilder via kontaktformuläret!
  2. Jag gör en första bedömning av stolen och återkommer med prisförslag.
  3. En slutgiltig bedömning av stolen görs när den lämnas in till verkstaden på Stenhuggaregatan 2A i Holmsund.

Om du vill komma förbi verkstaden i Holmsund och visa upp stolarna direkt går det också bra. Ring och kolla läget innan du åker! Oskar - 070 2677583.

-> Vägbeskrivning till Snickeriet på Google Maps!

Om du funderar på att limma om dina stolar själv bör du läsa vår GUIDE för stolslimning först!

Galleri - Stolslimning

Klicka för att se större bild