logotyp - Länk till startsidan
länk till vår instagram-profil länk till vår youtube-sida

Tjänster / Inredning / Bokhyllor

Måttanpassat

Vi måttanpassar bokhyllor till alla vinklar och vrår i ditt hem. Runt fönster och dörrar. Från golv till tak. En måttbeställd bokhylla passar perfekt in i ditt hem!

Specialtillverkat

Vi specialtillverkar bokhyllor helt enligt dina önskemål. Ingen bokhylla blir den andra lik. Du bestämmer själv träslag, ytbehandling och utseende. En specialbeställd bokhylla blir personlig och unik med detaljer och utseende som inte finns någon annan stans!

Platsbyggt

Vi platsbygger bokhyllor i alla storlekar och utseende. En platsbyggd bokhylla blir gedigen och håller för tyngden av dina böcker i många är framöver! Vi lägger stort fokus på kvalitet & funktion och lämnar inget åt slumpen! En platsbyggd bokhylla kan inte jämföras med billiga, anonyma och massproducerade bokhyllor.

Vi snickrar bokhyllor av starka material & hållbara metoder som håller i generationer! Vi använder gedigna trämaterial som inte ger vika för tunga böcker. Oavsett utseende konstruerar vi våra bokhyllor för att användas och tåla tung belastning under många år framöver.

Se hur det går till! - Video av platsbyggd bokhylla (platsmonterad)

Acceptera marknadsföring-cookies för att se denna video.

Det finns två sätt att göra en platsbyggd bokhylla. Den kan antingen tillverkas i vår verkstad och monteras på plats hemma hos dig (platsmonterad), eller så tillverkas bokhyllan från grunden direkt hemma hos dig (platstillverkad). Oavsett så blir slutresultatet vad många kallar för en platsbyggd bokhylla!

Utformning & Design

Vi hjälper dig att utforma och designa din personliga och unika bokhylla helt enligt dina önskemål. Vi tar fram en ritning/3D-modell som ger en tydlig visuell bild av slutresultatet. En ritning som speglar verkligheten är ett oumbärligt hjälpmedel i designprocessen. En skiss på ett papper eller en mental bild & idé kan se bra ut och kännas okej men det är svårt att veta om det funkar i praktiken.

Vi hjälper dig längs vägen med mångårig erfarenhet av att bygga bokhyllor och ger förslag för att uppnå bästa slutresultat.Bokhyllan ska se bra ut, vara funktionell samt hålla i många år framöver! Det blir ofta version 2 eller 3 av en ritning innan det blir bra och du som kund är nöjd.

ritning av enkel bokhylla

Enkel Bokhylla

ritning av måttanpassad bokhylla med bänk

Bokhylla med Bänkförvaring

ritning av låg bokhylla med dörrar

Bokhylla med Vitrindörrar

ritning av stor bokhylla i vinkel

Stor bokhylla i vinkel

Galleri - Bokhyllor

Hämta gärna inspiration från vårt galleri!

Förfrågningar & beställning

  1. Kontakta oss med din idé. Det kan vara en färdig design med ritning och mått, eller bara några första tankar. Hämta gärna inspiration från vårt galleri.
  2. Vi går vidare med din idé, antingen hjälper vi dig med formgivning, design och funktion. Eller så går vi direkt på materialval, prisalternativ och andra detaljer.
  3. Vi kommer på besök, tar mått och visar materialprover.
  4. Vi tar fram en ritning på bokhyllan.
  5. Vi tillverkar nu din bokhylla precis som du vill ha den!
  6. Vi meddelar när hyllan är redo att monteras på plats hemma hos dig.

Kontakta oss via Kontaktformuläret