logotyp - Länk till startsidan
länk till vår instagram-profil länk till vår youtube-sida

Tjänster / Inredning / Garderober

Måttanpassat

Vi måttanpassar garderober & förvaringslösningar till alla vinklar och vrår i ditt hem. Runt fönster och dörrar, från golv till tak. En måttbeställd garderob passar perfekt in i ditt hem!

Specialtillverkat

Vi specialtillverkar garderober & förvaringslösningar helt enligt dina önskemål. Ingen garderob blir den andra lik. Du bestämmer själv träslag, ytbehandling och utseende. En specialbeställd garderob blir personlig och unik med detaljer och utseende som inte finns någon annan stans!

Platsbyggt

Vi platsbygger garderober & förvaringslösningar i alla storlekar och utseende. En platsbyggd garderob blir gedigen och håller i många är framöver! Vi lägger stort fokus på kvalitet & funktion och lämnar inget åt slumpen! En platsbyggd garderob kan inte jämföras med billiga, anonyma och massproducerade garderober.

Se hur det går till! - Video av platsbyggd allt-i-ett-hylla (platstillverkad)

Acceptera marknadsföring-cookies för att se denna video.

Det finns två sätt att göra en platsbyggd garderob. Den kan antingen tillverkas i vår verkstad och monteras på plats hemma hos dig (platsmonterad), eller så tillverkas garderoben från grunden direkt hemma hos dig (platstillverkad). Oavsett så blir slutresultatet vad många kallar för en platsbyggd garderob så länge den måttanpassas mot väggar och tak samt byggs fast.

Utformning & Design

Vi hjälper dig att utforma och designa din personliga och unika förvaringslösningar helt enligt dina önskemål. Vi tar fram en ritning/3D-modell som ger en tydlig visuell bild av slutresultatet. En ritning som speglar verkligheten är ett oumbärligt hjälpmedel i designprocessen. En skiss på ett papper eller en mental bild & idé kan se bra ut och kännas okej men det är svårt att veta om det funkar i praktiken.

Vi hjälper dig längs vägen med mångårig erfarenhet av att bygga garderober & förvaringslösningar och ger förslag för att uppnå bästa slutresultat. Garderoben ska se bra ut, vara funktionell samt hålla i många år framöver! Det blir ofta version 2 eller 3 av en ritning innan det blir bra och du som kund är nöjd.

ritning av Garderob med ramdörrar

Garderob med Ramdörrar

ritning av hallförvaring

Hallförvaring

ritning av enkel Skjutdörrsgarderob

Garderob med skjutdörrar

ritning av enkel garderob

Enkel Garderob

Galleri - Garderober

Hämta gärna inspiration från vårt galleri!

Förfrågningar & beställning

  1. Kontakta oss med din idé. Det kan vara en färdig design med ritning och mått, eller bara några första tankar. Hämta gärna inspiration från vårt galleri.
  2. Vi går vidare med din idé, antingen hjälper vi dig med formgivning, design och funktion. Eller så går vi direkt på materialval, prisalternativ och andra detaljer.
  3. Vi kommer på besök, tar mått och visar materialprover.
  4. Vi tar fram en ritning på garderoben.
  5. Vi tillverkar nu din garderob precis som du vill ha den!
  6. Vi meddelar när garderoben är redo att monteras på plats hemma hos dig.

Kontakta oss via Kontaktformuläret